Catalogue
6 photo
Commentaires
C
ch*el
08 Oct 2024
os************do - 1
os************do
09 Oct 2024
sa**********uf - 2
sa**********uf
07 Oct 2024
dk*ss - 3
dk*ss
04 Oct 2024
Caractéristiques
Origin
Ships From
Model Number
Clarinet Pads
Description

10 Stuks Siliconen Saxofoon Mondstuk Kussens Klarinet Tand Pad Mondstuk Protector Sticker Pads Muziekinstrument Accessoires




Opsommingstekens:

1. Fijn materiaal: onze klarinetpads zijn gemaakt van hoogwaardig siliconenmateriaal en zijn veilig en duurzaam. In tegenstelling tot andere maandverbanden die schadelijke stoffen kunnen bevatten, maken onze maandverbanden gebruik van voedselveiligheidstechnologie om ervoor te zorgen dat ze geen gezondheidseffecten op uw mond of lichaam veroorzaken. Je kunt met vertrouwen je klarinet bespelen en genieten van het heldere en mooie geluid.
2. Beschermt saxofoon en tanden: deze klarinetpads beschermen effectief de kop van de saxofoon tegen beschadiging en voorkomen lelijke bijtsporen op je tanden. Ze verlengen ook de levensduur van deze mondstukken.
3. Tandenbescherming: deze klarinetpads zijn ontworpen om direct contact van de tanden met de kop van de saxofoon te voorkomen, wat de tanden van de speler tegen beschadiging kan beschermen en de tanddruk kan verlichten. Door deze pads te gebruiken, kunt u genieten van een comfortabelere speelervaring en het effect van kracht op uw tanden verminderen.
4. Toonbehoudende pads: deze klarinetpads zijn zo ontworpen dat ze de toon en intonatie van uw instrument niet beïnvloeden, waardoor u een helder en consistent geluid krijgt. Ze zijn eenvoudig te installeren met het meegeleverde gereedschap en passen perfect op altsaxofoons en klarinetten.
5. Geschikt voor de meeste klarinetten: onze klarinetpads zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en geluidskwaliteit garanderen. Ze zijn eenvoudig te installeren en te vervangen en passen op de meeste klarinetten. Of u nu een beginner of een professional bent, u kunt op onze klarinetpads vertrouwen om uw prestaties en plezier bij het bespelen van de klarinet te verbeteren. Ze zijn ook een goed cadeau voor je familie en vrienden die van muziek houden. Met onze gloednieuwe klarinetpads heb je het perfecte blaasinstrumentaccessoire.

Specificatie:

Naam: klarinetpads
Materiaal: siliconen van voedingskwaliteit
Kleur: zwart/transparant (optioneel)
Specificaties: 10 stuks/set

Dikte: 0,8 (optioneel)








Paklijst:

Pakket 1: 1 x saxofoonmondstukset
of
Pakket 2: 1 * Beschermsticker voor klarinetmondstuk

Opmerking:
1. Vanwege de verschillende weergave- en lichteffecten kan de werkelijke kleur van het product enigszins afwijken van de kleur die op de afbeelding wordt weergegeven. Bedankt!
2. Vanwege de handmatige meting is een meetafwijking van 1-3 cm toegestaan.
Title 1, 10 Stuks Siliconen Saxofoon Mondstuk Kussens Kl...Title 2, 10 Stuks Siliconen Saxofoon Mondstuk Kussens Kl...Title 3, 10 Stuks Siliconen Saxofoon Mondstuk Kussens Kl...Title 4, 10 Stuks Siliconen Saxofoon Mondstuk Kussens Kl...Title 5, 10 Stuks Siliconen Saxofoon Mondstuk Kussens Kl...Title 6, 10 Stuks Siliconen Saxofoon Mondstuk Kussens Kl...Title 7, 10 Stuks Siliconen Saxofoon Mondstuk Kussens Kl...Title 8, 10 Stuks Siliconen Saxofoon Mondstuk Kussens Kl...Title 9, 10 Stuks Siliconen Saxofoon Mondstuk Kussens Kl...

Title 10, 10 Stuks Siliconen Saxofoon Mondstuk Kussens Kl...

Betaalmethoden:

· U kunt de betaling uitvoeren via een van de bovenstaande methoden en dit binnen 3 dagen regelen nadat uw bestelling is geplaatst.

· AliExpress verifieert uw betaling binnen 24 uur en wij verwerken uw bestelling zodra deze is voltooid.

· Als uw bestelling om veiligheidsredenen is gesloten, moet u een claim indienen bij AliExpress.

· De terugbetaling als gevolg van annulering van de bestelling, terugbetalingsovereenkomst of bemiddeling wordt onmiddellijk verwerkt en duurt gewoonlijk 7 tot 10 werkdagen voordat deze op uw rekening staat.

Verzending en pakket:

· Alle artikelen worden vóór verzending gecontroleerd en goed verpakt. Bestellingen worden binnen 2-5 werkdagen verzonden nadat de betaling is voltooid.

· Het gewicht van het pakket via normale post is beperkt tot 2 kg. We zullen afzonderlijk verzenden als het gewicht meer dan 2 kg bedraagt.

· Normaal gesproken duurt het ongeveer 15 tot 60 dagen en in sommige afgelegen gebieden kan het iets langer zijn.

· U kunt een snelle verzendmethode kiezen als u het pakket eerder wilt ontvangen. Hiervoor moet u de verzendkosten betalen.

Opnieuw verzenden en terugbetalen:

We zullen het pakket opnieuw verzenden of terugbetalen als het pakket verloren raakt, beschadigd raakt tijdens het transport of het verkeerde item heeft ontvangen. Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Feedback:

· Als u tevreden bent met ons product en onze service, laat dan een positieve feedback achter, wij zullen dit zeer op prijs stellen.

· Als er iets mis is, neem dan eerst contact met ons op voordat u de feedback achterlaat. We zullen ons best doen om u te helpen totdat alles in orde is.

Title 11, 10 Stuks Siliconen Saxofoon Mondstuk Kussens Kl...


Voir plus
1.62$
4.04$
1 vendu

10 Stuks Siliconen Saxofoon Mondstuk Kussens Klarinet Tand Pad Mondstuk Protector Sticker Pads Muziekinstrument Acc

Livraison modifier USA

Color: Saxophone Black 0.8

ClarinetClear0.8
Saxophone Black 0.8
Sachs Transparent0.8
Clarinet Black 0.8

Ships From: spain

CHINA
israel
spain
United States
1
En stock: 987
Commandez maintenant
Ajouter au panier
Obligations Hitno
Sécurité et confidentialité

Paiement sécurisé

Confidentialité sécurisée

Garantie d'expédition

Retour en cas de perte de colis

Remboursement pour non-Livraison

Remboursement si l'article est endommagé

Retour d'articleAjustement des prix
Livraison rapide des marchandises en provenance de Chine
Publié: 07.05.2024 15:49 En stock: 987 1.72KVues

Annonces de la même catégorie